Vappujuhlat ja Yökylä - luento

Perhekerhon vappujuhlat!

Ma 29.4. klo 17.30-19.30 Matara-salissa

Kansalaistoiminnan keskus Matara, Matarankatu 6.

Kevään ja vapun kunniaksi pidämme Perhekerhon Vappujuhlat! Luvassa rentoa yhdessäoloa, juttelua ja tutustumista sekä lapsille esimerkiksi lautapelejä ja muuta tekemistä. Voit tuoda vaikka oman suosikkilautapelin mukanasi. Mukaan ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset ja koko perhe.

Tarjoilut toteutetaan nyyttäriperiaatteella, eli tuothan jotain suolaista tai makeaa syötävää noin 20:lle henkilölle yhteiseen nyyttäripöytään. Keski-Suomen Diabetesyhdistys tarjoaa kylmät ja kuumat juomat sekä astiat. Pyri huomioimaan erityisruokavaliot leipomalla/ostamalla laktoosittomia tuotteita ja merkitsemällä itse leipomiisi tuomisiin ainesosat. Ja tietysti meitä kaikkia helpottaisi, jos arvioisit hiilihydraattimäärän itse leipomistasi herkuista, niin jokaisen ei tarvitse itse pähkäillä paljonko niissä on 

EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI!

Tällä kertaa mukaan kannattaa kutsua myös mummit, papat, kummit ja muut läheiset, sillä tarjoamme Vappujuhlien yhteydessä luennon aiheesta: Diabetesta sairastava lapsi yökylässä.

Ota perheesi läheiset mukaan kuuntelemaan, mitä asioita tulisi huomioida, kun diabetesta sairastava lapsi tulee yökylään. Luennon pituus noin 60 minuuttia, jonka jälkeen vielä aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Luento on maksuton ja luennoitsijana toimii kuntoutusohjaaja Taru Lampinen (KSSHP).

Luennolla olevat tulevat luennon jälkeen kanssamme jatkamaan vappujuhlia. Luennolle tulijat voivat siis myös tuoda nyyttäriherkkuja.

Ilmoittaudu tällä lomakkeella molempiin tapahtumiin, niin tiedämme, montako meitä tulee.

Tervetuloa!

Lisätietoja Elisa Huovilalta (0445100530, elisa@ksdiabetes.fi)



Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi